top of page

Začutita čar intimnega poročnega dne v objemu neokrnjene narave Cerkljanskega hribovja, s slikovitimi razgledi, ki poročnim zgodbam ustvarjajo edinstveno kuliso in ponujajo neomejene možnosti za nepozabno poročno fotografiranje.

Poročni dan pri nas, bo povsem vajin, saj sprejmemo le eno poroko na dan.

SLAVJE POD KMEČKIM KOZOLCEM

Kozolec je hkrati preprost in poln detajlov, kar mu daje poseben čar in slavju pod njim pridih domačnosti in pristnosti.

Najprimernejši je za skupine do 90 oseb, sprejme pa lahko do 130 oseb. Pred kozolcem je prostoren lesen podest s čudovitim razgledom na vas Podlanišče. Ob kozolcu je na voljo parkirišče, ločen prostor za gostinsko oskrbo in urejene sanitarije.

kozolec

POROČNI OBRED NA TRAVNIKU

 Slutnja prihodnosti in pridih preteklosti.

 

Izkoristita travnik pod kozolcem in poročni obred ter slavje združita na eni lokaciji. Mogočno sadno drevje, starega travniškega sadovnjaka nudi prijetno senco in skupaj s prelepim razgledom ustvarja popolno lokacijo za poroko v naravi.

 

Travnik
Gozdna jasa

POROČNI OBRED NA GOZDNI JASI

Prisluhnite pesmi ptic v krošnjah dreves in začutite pravljičnost poročnega obreda na gozdni jasi.

 

Prostorna gozdna jasa je nekoliko odmaknjena od osrednje kmetije in glavne ceste, zato je prav posebna intimna oaza, ki poročni obred ovije v pravo gozdno pravljico.

POROČNI OBRED V SVISLIH 

Svisli so tako preproste, nežne, da vaju bodo povsem neopazno objele v svojo nevsiljivo, naravno toplino.

Položene so v star travniški sadovnjak, obdane s pašniki in prelepim razgledom, kar ustvarja izjemen ambient za poroko v naravi, hkrati pa ponujajo možnost poročnega obreda pod streho v primeru deževnega vremena.

 

Svisli
bottom of page